14 Eylül 2011 Çarşamba

biri bowling mi dedi :))


Son zamanlarda arkadaşlalar toplanma şeklimiz oldu bowling... Muhabbeti güzel, ortamı güzel, gelenler güzel, eeee skor da güzel olunca değmeyin keyfimize :))
Öyle heryerde de oynanmıyor. Alanın, labutların ve topların güzel olması gerekir. Bu konuda  Ankara' da  bowling oynamak isteyenlere Panora ve Antares'i önerir, Galleria Subtown' dan ise şiddetle uzak durun derim. 
Bowling toplarının bayanlar için hep sorun olduğunu bilmeyen yoktur içimizde. Oyun bitene kadar uygun ağırlıkta top bir türlü bulunmaz. Böylelikle skor düşüklüğü nedeni ağır toplara yüklenir.  Büyük bir ihtimalle sonuncu olan kızımız için, bu hezimetin üstüne manikürünün bozulması da ekstra sinir bozukluğu olmuştur. Toplardan bahsetmişken internette bulduğum korkunç bowling topu fotograflarını sizlerle paylaşmak istedim. Herzaman rengarek, cicli bicili toplar olmuyor demek ki :)) 

Sizi bilmiyorum ama ben bu ilginç toplarla daha önce hiç bowling oynamadım. Topları elime alınca ne hissederim hiç bilmiyorum. Çok korkunç görünüyorlar değil mi?

2 yorum:

Unknown dedi ki...

insanı bowlingden soğutur bu toplar :)

seda dedi ki...

ben de soğurum ama bunları sevenler de var galiba :))